Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GATOT KACA

GATOT KACA Ciptaan : Pepen Efendi   DUH WONG LANANG BLI KUAT NING GANTENGE YEN METENTENG GATOT KACA PRIBASANE ARI NGOMONG TEGES PANGUCAPE BISA NGIKAT ATI SENENG SING NYAWANGE   KANG DILURUH KEBENERAN NING URIPE ORA SOKAN GAWE RESAH NING RAKYATE SOPAN SANTUN BUDI BAHASANE BISA NGIKAT ATI SING NYAWANGE   REFF// AKEH WONG PADA […]

Read More

SEGA JAMBLANG

SEGA JAMBLANG Ciptaan : Pepen Efendi   SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA SAMBEL GORENG…. DENDENG ATI TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI   BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG WETENG KEMPONG PADA GULATI WONG DAGANG SOPIR MOBIL,TUKANG BECA MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA   REFF// SEGA JAMBLANG SEGA JAMBLANG AKEH WONG […]

Read More

ADEM AYEM

ADEM AYEM Ciptaan : H. Udin Zein   LAGU LAWAS ADEM AYEM IRINGAN MUSIK MODERN BUDAYA BENGEN TETEP LANGGENG TUA LAN ENOM AKEH KANG SENENG   SENI RAYAT SING MASIH NYATA NING DESA UGA NING KOTA RAKYAT CILIK MUNG AREP MENANG NEGARA AMAN LURUH PANGAN GAMPANG   REFF// ADEM AYEM KABEH RAKYAT KEPENGEN TENTREM SENI […]

Read More

PENYANYI PUJAAN

PENYANYI PUJAAN Ciptaan : Bobos   SABEN DINA ORA ENAK PERASAAN ATI BIMBANG CUMA PENEGN KENALAN KARO SALAH SAWIJINE PENYANYI PUJAAN UGA SING GANTENG LAGI RUPAWAN   AKEH UWONG SING PADA KAEDANAN NING LEWANE SING NARIK PERHATIAN APA MANING YEN NEBANGE LAGU ENAKAN ADUH KRUNGU SUARANE MERDU PISAN   REFF// KEBAYANG KEBAYANG SUARANE LAGI NGUMANDANG […]

Read More

LARA SESIGAR

LARA SESIGAR Ciptaan : Didit Nata Jaya   NAHAN LARA SE AWAK AWAK DI TINGGAL CINTA RASANE BLENAK MANGAN SEPULUKAN TURU SELIYEGAN URIP KAYA WIS KRASA SUNGKAN   NGOMONG DEMEN PUJARE KARATEN TAPI NYATANE KIEN NINGGALAKEN HANCUR PERASAAN  ORA KETAMBAAN KAYA DI BAKAR ATI LARA SESIGAR   REFF   KULA LIR IBARAT WATU ENTOK MANIS […]

Read More

KAWIN NGULUI

KAWIN NGULUI Ciptaan : Mimin Grogol     JANJI NGUCAP SAYANG KAKANG SETIA LAGI WAKTU ROMANTIS WONG LOROAN   NANG APA TEGA KAKANG NGINGKARI RONG TAHUN NGENTENI KAKANG KAWINAN NGULUI JANJI NGUCAP SAYANG   REFF     SAYANG KAKANG BOHONGAN SAYANG KAKANG KAWINAN   LARA ATI SUN LARA RASA URIP KESIKSA   JARENE KON NONGGONI […]

Read More
1 4 5 6 7 8 31