Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

WEWE LANANG

WEWE LANANG

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

APA SIH SAKING DEMENE APA SIH KELEBIHANE

DIWAYU MENENG BAE SAKING RINGI RINGIE

 

JELASPISAN WIS NENTANG YEN WONG WADON WAYU LANANG

NAJAN SAYANG SEGUDANG LAMUN KITA KETENDANG

 

APA BAE LANANGE KUAT NAHAN LARANE

BLI SANGGUP BLI SUDI BAGEN PERANG

YEN WADON WAYU LANANG

 

DASAR WADON HIYANAT NEKAT ATINE JAHAT

WIS DUE LAKI PENGENE PAPAT BLI WEDI KENANG KUALAT

GUBUG DUWUR GUBUG DUWUR MELATI NING PINGGIR SUMUR

RELA HANCUR BAGEN IBUR YEN RABI  DIREBUT BATUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *