Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

WBS ( WATIR BLI SETIA)

WBS (WATIR BLI SETIA)

Ciptaan : E. Thorikin

 

SENAJAN UMAH GEDONG MOBIL MEWAH

KULA EMONG WATIR BLI SETIA

SUN ORA PANDENG NING HARTA

BAGEN MISKIN TAPI KULA RELA

 

SING TEK PENGENI CINTAE SEJATI

MELAS LAN SAYANG YEN WIS DADI SAWIJI

 

SOK KADANG WONG LANANG MANIS OMONGE

TAPI NYATANE LANGKA BUKTINE

 

REFF//

KULA BLI MENG HARAP EMAS HARTA LAN BENDA

NANGING CUMA SIJI CINTAE KANG SEJATI

 

SENAJAN SENGSARA KULA SUKA NERIMA

SING PENTING SAMPEAN ORA SOK GAWE LARA

 

PERCUMA SUGIH YEN ORA BAHAGIA..

 

SOK KADANG WONG LANANG MANIS OMONGE

TAPI NYATANE LANGKA BUKTINE

 

REFF//

KULA BLI MENG HARAP EMAS HARTA LAN BENDA

NANGING CUMA SIJI CINTAE KANG SEJATI

 

SENAJAN SENGSARA KULA SUKA NERIMA

SING PENTING SAMPEAN ORA SOK GAWE LARA

 

PERCUMA SUGIH YEN ORA BAHAGIA..

 

SENAJAN UMAH GEDONG MOBIL MEWAH

KULA EMONG WATIR BLI SETIA

SUN ORA PANDENG NING HARTA

BAGEN MISKIN TAPI KULA RELA

 

SING TEK PENGENI CINTAE SEJATI

MELAS LAN SAYANG YEN WIS DADI SAWIJI

 

SOK KADANG WONG LANANG MANIS OMONGE

TAPI NYATANE LANGKA BUKTINE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *