Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

WADON MALEK

WADON MALEK

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

SAPA WONG LANANGE

SING KUAT ATINE

YEN NDELENG RABINE

SELINGKUH BAE

 

BLI KUAT NING GODAAN

NUTUPI NAFSU SETAN

RUMAH TANGGA PISAHAN

ANAK SING DADI KORBAN

 

SAPA WONG LANANGE

SING KUAT ATINE

YEN NDELENG RABINE

SELINGKUH BAE

 

REFF//

MASIH KURANG SEPIRA

KASIH SAYANGE KITA

SEGALA GALANE ANA

SUPAYA ISTRI BAHAGIA

 

MALAH SEBALIKE

WONG WADON SELINGKUH BAE

DASARE WONG WADON MALEK

BLI WEDI KENANG WEWELEK

 

IWAK SEPAT SERAWA RAWA

NUNGGU KUMBA NING PINGGIR SUMUR

JALUK PEGAT SELEWA LEWA

DADI RANGDA SEUMUR UMUR..

 

SAPA WONG LANANGE

SING KUAT ATINE

YEN NDELENG RABINE

SELINGKUH BAE

 

BLI KUAT NING GODAAN

NUTUPI NAFSU SETAN

RUMAH TANGGA PISAHAN

ANAK SING DADI KORBAN

 

SAPA WONG LANANGE

SING KUAT ATINE

YEN NDELENG RABINE

SELINGKUH BAE

 

KEMBALI KE REFF//

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *