Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Video Category: Album Kapiasem

Ora disangka

ORA DISANGKA URIP NING ALAM DUNYA ORA DINYANA SENENG BAHAGIA SUN OLIH JODOH PILIHANE WONG TUA SING TANGGUNG JAWAB URUSAN KLUARGA ORA DISANGKA……… KABEH PADA SENENG KABEH PADA BUNGA NYAWANG SUN RUMAH TANGGA SENENG BAHAGIA REFF… ORA KURANG SANDANG ORA KURANG PANGAN SEGALA UCAPAN PASTI KETURUTAN ORA DISANGKA LAN ORA DINYANA ORA DISANGKA SANGKA ORA […]

Read More

Mas Kula Melu

MAS MAS MAS KULA MELU KULA MELU NUNUT NING SAMPEYAN MAS MAS MAS MAS MAS KULA TRESNA KULA TRESNA SETIA SAMPE MATI URIP SUSAH LAN BUNGAH BAHAGIA WONG LOROAN NAJAN NING GUBUG TUA ASAL URIP LOROAN MAS MAS MAS KULA MELU REFF… SENAJAN SAMPEYAN LUNGA MENDI TEKADE ATI AREPAN NIBURI DUDU HARTA BENDA SING DI […]

Read More

Bagja

BAGJA TEMEN SUN MIKIR URIPE DUE LAKI KERAS PISAN WATEKE ORA KENA NGOMONG SALAH SETITIK RASA MURAD TERUS MATA MENDELIK KADANG KADANG LANGKA PISAN KOSONGE SABAN DINA SEWOT LANGKA LIRENE ANA BAE BAHAN LANTARANANE MEMANG SUSAH ANGEL DILADENANE REFF… ADUH BADAN NINGGANGE KABERAN KANIAYA BAE TERUS TERUSAN AKIBAT WONG LANANG WATEKE KERAS PISAN SERING KORBAN […]

Read More

Nasib Rangda

PANCEN SUSAH DADI WONG RANGDA NAJAN URIPE BEBAS MERDEKA AKEH WONG SALAH SANGKA NAROH RASA CURIGA APA MANING KATON SALAH BENER GAN ANGGER OMONG ORA ORA PALING JENGKEL YEN JALAN JALAN DILEDEKI AJA GUYONAN NGANGGEPE WONG MURAHAN KAREPE LUMAYANAN NASIB WONG RERANGDAAN DADI OMONGE WONG SEDALAN DALAN REFF… URIP KAYA NANGIS SEJERONE BATIN LAWAS RERANGDAAN […]

Read More