Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Video Category: Album Juragan Perahu

Mabok Mancing

Keder mikiri laki kula saban dina bli betah ning umah mangkat esuk sore nembe teka kelambi belok sewaya waya Mikiri laki kaya wong sinting awak kula sampe dadi gering due laki ora eling eling hobine cuma mabok mancing reff;// kula wong wadon ning umah mekaya luruh kanggo jajane bocah tulung kakang gageh sadara sing ingeta […]

Read More