Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

UTAK UTIK

UTAK UTIK

Ciptaan : Hj. Dariah

 

TANGANE UTAK ATIK

MBARI MESEM MATA NGELIRIK

AREP NGOMONG BISIK BISIK

KAKANG AJA GEREK BALIK

 

BRUK JARE AREPAN NGOMONG

MUMPUNG LAGI SEPI UWONG

WIS LAWAS KULA NGENTENI

JARE AREP NEPATI JANJI

 

REFF

 

 

JANJI JANJI KANG NYATA

DI SEKSENI KENANG WONG TUA

DEMENAN SING AWIT CILIK

DEMENE MUNG TEKA SETITIK

KULA ORA BAKAL ELIK…PENGEN GAGE GAGE ASIK

 

LAKSANA TAK PENGANTENAN

KULA DUENI KAULAN

SEMINGGU BLI METU METU

MANGAN TURU MANGAN TURU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *