Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

ULA LEMPE

ULA LEMPE

Ciptaan : Ipang Supendi

 

TANGKRANG TONGKRONG MENENGE

NING TEMPAT SEPI..

LARAK LIRIK LURUH WONG WADON

MAREKI..

YEN DURUNG OLIH MANGSANE

MENENG BAE..

ITU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

LAMUN ANA WONG WADON

ABANG LAMBENE..

PURA PURA MAREKI TAKON ARANE

PASTI NYOKOT LAMUN WIS SEPI JAGATE

 

IKU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

ATI ATI WONG WADON KUDU TELITI

AJA SAMPE KEDUHUNG TINEMU BURI

LAMUN ANA WONG LANANG MANIS OMONGE

APA MANING LAMUNAN PINTER NGRAYUNE

 

AKEH LANANG ULA LEMPE

YEN NYOKOT KELINGAN BAE..

 

LAMUN ANA WONG WADON

ABANG LAMBENE..

PURA PURA MAREKI TAKON ARANE

PASTI NYOKOT LAMUN WIS SEPI JAGATE

 

IKU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

ATI ATI WONG WADON KUDU TELITI

AJA SAMPE KEDUHUNG TINEMU BURI

LAMUN ANA WONG LANANG MANIS OMONGE

APA MANING LAMUNAN PINTER NGRAYUNE

 

AKEH LANANG ULA LEMPE

YEN NYOKOT KELINGAN BAE..

 

TANGKRANG TONGKRONG MENENGE NING TEMPAT SEPI..

LARAK LIRIK LURUH WONG WADON

MAREKI..YEN DURUNG OLIH MANGSANE

MENENG BAE..

ITU WATEKE WONG LANANG ULA LEMPE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *