Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

TITIP ICIP

TITIP ICIP

Ciptaan : Papae Mamay

 

LIR KAYA LANGIT LANGKA WULAN

LIRA KAYA LANGIT LANGKA LINTANG

JAGAT PETENG DEDET TUNGKEP AMUN AMUN

KAYA JAGAT MELU NANGISI

 

KAYA GLUDUG MUNI KETIGA

NALIKA SUN NGRUNGU BERITA

PUJAANE ATI SING TEK SAYANGI

SAMPE TEGA MENGHIANATI

 

REFF//

PARIBASANE RAJEG MANGAN TANDURAN

SING DITITIPI MALAH TEGA NGICIPI

TEKAD NING ATI SUN BLI BAKAL MUNDUR

BAGEN JAGAT IBUR TENIMBANG DI RUNJANG BATUR

 

KARI BABAL UWOE GORI

SING ORA DISANGKA SANGKA

BATUR SING DIPERCAYA MALAH SAMPE TEGA

NGREBUT CINTA SING DIRI KULA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *