Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

TETESAN BANYU MATA

TETESAN BANYU MATA

Ciptaan : Edi Bentar

 

RASA NING ATI WIS ORA TAHAN

SEWU COBAAN GANTULAN KABEH

ENTOK BANYU MATA

WIS ORA KETADAH

SAMPE NANGIS SUN ORA BISA

 

CUMA POTONE SING BISA DISAWANG

MANIS LAMBENE SING GAWE KELINGAN

CERITA INDAH WAKTU BARENGAN

SEKIEN TINGGAL KENANGAN..

 

REFF//

TEK COBA TEK ILANG AKEN TAPI MASIH NIG ANGEN ANGEN

 

PADAHAL AKEH SEJENE TAPI ORA KAYA DEWEKE

 

CINTA KASIH KANG WIS KRASA

ORA BAKAL ILANG SING JIWA

ADUH KAGET WAKTU SEMANA

 

CUMA POTONE SING BISA DISAWANG

MANIS LAMBENE SING GAWE KELINGAN

CERITA INDAH WAKTU BARENGAN

SEKIEN TINGGAL KENANGAN..

 

REFF//

TEK COBA TEK ILANG AKEN

TAPI MASIH NIG ANGEN ANGEN

PADAHAL AKEH SEJENE  TAPI ORA KAYA DEWEKE

 

CINTA KASIH KANG WIS KRASA

ORA BAKAL ILANG SING JIWA

ADUH KAGET WAKTU SEMANA

 

RASA NING ATI WIS ORA TAHAN

SEWU COBAAN GANTULAN KABEH

ENTOK BANYU MATA

WIS ORA KETADAH

SAMPE NANGIS SUN ORA BISA

 

CUMA POTONE SING BISA DISAWANG

MANIS LAMBENE SING GAWE KELINGAN

CERITA INDAH WAKTU BARENGAN

SEKIEN TINGGAL KENANGAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *