Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

TARUNG MENYAN

TARUNG MENYAN

Ciptaan : Almin Said

 

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN

PENGEN DUENI, REBUTAN…

SAMPE NAN TARUNG MENYAN…

 

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI

NGAKALI LANANG SIJI…

PENGEN DADI SAWIJI…

 

REFF :

ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA

KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

 

ADUH PAK DUKUN, BELANANA

SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN

YEN CINTA KELAKSANA

SUN AREP MULANG TRIMA

 

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI

NGAKALI LANANG SIJI…

PENGEN DADI SAWIJI…

 

REFF :

ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA

KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

 

ADUH PAK DUKUN, BELANANA

SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN

YEN CINTA KELAKSANA

SUN AREP MULANG TRIMA

 

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN

PENGEN DUENI, REBUTAN…

SAMPE NAN TARUNG MENYAN…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *