Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

TANGISAN RINDU

TANGISAN RINDU

Ciptaan :

 

NING WAYA BENGI SUN DODOK DEWEKAN

PIKIR MELAYANG KELINGAN PUJAAN

TANGISAN RINDU ORA KENYATAAN

SING AKHIRE MUNG TINGGAL KENANGAN

 

IBARAT KEMBANG CUKULE NING WATU

BLI TAMBAH MEKAR MALAH AKHIRE LAYU

AREP NGULATI NGULATI NING ENDI

SEBAB KIEN WIS HAMPIR PRUSTASI

 

REFF//

OH ANGIN TULUNG TODOKENA

KEKASIH NING ENDI GENANE

SUN RINDU WIS PENGEN KETEMU

SUN ORA BAKAL BOSEN KON NONGGONI

 

OH ANGIN TULUNG TODOKENA

KEKASIH NING ENDI GENANE

SUN RINDU WIS PENGEN KETEMU

SUN ORA BAKAL BOSEN KON NONGGONI

 

IBARAT KEMBANG CUKULE NING WATU

BLI TAMBAH MEKAR MALAH AKHIRE LAYU

AREP NGULATI NGULATI NING ENDI

SEBAB KIEN WIS HAMPIR PRUSTASI

 

REFF//

OH ANGIN TULUNG TODOKENA

KEKASIH NING ENDI GENANE

SUN RINDU WIS PENGEN KETEMU

SUN ORA BAKAL BOSEN KON NONGGONI

 

OH ANGIN TULUNG TODOKENA

KEKASIH NING ENDI GENANE

SUN RINDU WIS PENGEN KETEMU

SUN ORA BAKAL BOSEN KON NONGGONI

 

NING WAYA BENGI SUN DODOK DEWEKAN

PIKIR MELAYANG KELINGAN PUJAAN

TANGISAN RINDU ORA KENYATAAN

SING AKHIRE MUNG TINGGAL KENANGAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *