Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SWARGA NERAKA

SWARGA NERAKA

Ciptaan : Hj. Dariah

 

ELING ELING WONG URIP NING ALAM DUNYA

KELINGAN OMONGANE WONG TUA

KARNA HARTA AJA SELEWA LEWA

SOMBONG ANGKARA MURKA

KANG BISA NGERUSAK JIWA RAGA

 

SOPAN SANTUN KANG KUDU DI JAGA

AJA SAMPE NUTUGU AMARAH

KEGODA UCAPAN KEBLESAKAN BISA NGERUSAK

IMAN  NURUTI AMARAH NAFSU SETAN

 

REFF…

PRIBASANE SWARGA NERAKA

ANANE NING UCAPAN MANUSIA

YEN BAE NGUCAP ALA BUKA LAWANG NERAKA

UCAPAN IBADAH BUKA SWARGA

 

POMA POMA OMONGANE ATI ATI

AJA SAMPE TUKAR SIRIK DENGKI

MILALATI GAWE YA KEBAGUSAN

NING SEKABE INSAN

OMONGANE SING NGANGGO KESOPANAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *