Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SULAYA JANJI

SULAYA JANJI

Ciptaan :

 

ORA KENA DIPERCAYA

OMONGAN SLALU SULAYA

JANJI AREP EMAN NING KULA

TAPI MASIH ANGGER LELARA

 

SUMPAH PIRANG PIRANG SUMPAH

MASIH ANGGER MAEN CINTA

SING AWIT PERTAMA KENALAN

SAMPE LAWAS SUN HUBUNGAN

 

REFF//

TENIMBANG OH MENGKENEN

SUKA MARI GANTI WONG SEJEN

KADER LANANG PIRANG PIRANG

ORA WATIR ORA MELANG

 

TENIMBANG OH MENGKENEN

SUKA MARI GANTI WONG SEJEN

KADER LANANG PIRANG PIRANG

ORA WATIR ORA MELANG

 

YEN PUTUS KARO KEKASIH

NAWA MASIH OLIH GANTI

ORA PANDENG BAGUS LAN SUGIH

ASAL EMAN ORA NYAKITI

 

REFF//

TENIMBANG OH MENGKENEN

SUKA MARI GANTI WONG SEJEN

KADER LANANG PIRANG PIRANG

ORA WATIR ORA MELANG

 

TENIMBANG OH MENGKENEN

SUKA MARI GANTI WONG SEJEN

KADER LANANG PIRANG PIRANG

ORA WATIR ORA MELANG

 

YEN PUTUS KARO KEKASIH

NAWA MASIH OLIH GANTI

ORA PANDENG BAGUS LAN SUGIH

ASAL EMAN ORA NYAKITI..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *