Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SUJUD

SUJUD

Ciptaan : Durya Hidayat

 

DUH ADUH MIMI NYUHUN AMPURA

SING CILIK SAMPE DEWASA

KULA DURUNG NYENENG AKEN WONG TUA

URIP KULA GEDE PISAN DOSA..

 

NYIA NYIA WONG TUA SAMPE NINGGAL DUNIA

DUH GUSTI KULAE PASRAH

DUDU KULA TEGA NING WONG TUA

BLENAK TEMEN KETINGGAL WONG TUA..

 

REFF//

AMPUN KEDUHUNG TINEMUNG BURI MIMI KULANE SEDIH

SUJUD NING KUBURAN TELUNG BENGI MIMI ORA TANGI TANGI

PENGEN SUJUD NING TELAPAK SIKIL MIMI

BANYU MATA SAMPE BREBESMILI..

 

NYIA NYIA WONG TUA SAMPE NINGGAL DUNIA

DUH GUSTI KULAE PASRAH

DUDU KULA TEGA NING WONG TUA

BLENAK TEMEN KETINGGAL WONG TUA..

 

REFF//

AMPUN KEDUHUNG TINEMUNG BURI MIMI KULANE SEDIH

SUJUD NING KUBURAN TELUNG BENGI MIMI ORA TANGI TANGI

PENGEN SUJUD NING TELAPAK SIKIL MIMI

BANYU MATA SAMPE BREBESMILI..

 

DUH ADUH MIMI NYUHUN AMPURA

SING CILIK SAMPE DEWASA

KULA DURUNG NYENENG AKEN WONG TUA

URIP KULA GEDE PISAN DOSA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *