Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SEPAT RAWA

SEPAT RAWA

Ciptaan : Duriya Hidayat

 

TULUNG KAKANG, POMA AJA NINGGALAKEN

SELAWASE KULA NING SAMPEAN DEMEN

MONTAL-MANTIL, KULA EDAN LANANG

ORA KUAT, KAYA DIJARAN DIGOYANG

 

WAYAH BENGI JAM SIJI WONG TURU LALI

ARI KULA, ATI SELALU MIKIRI

CLETAK-CLETIK, GERIMIS TENGAH WENGI

SING DISAYANG, SING ORA NGARTI-NGARTI

 

REFF :

 

NING PRIBASANE, SEPAT RAWA DITALENAN

KELARA-LARA, DEMEN LANANG KETETERAN

 

APA BLI KRASA, KULA KANG DEMEN SAMPEAN

LAWAS JAMANE, KULA NANGGUNG RINDU KANGEN

KULA BERAT DEMENE, SAMPE KETELE-TELE

 

TULUNG KAKANG, POMA AJA NINGGALAKEN

SELAWASE KULA NING SAMPEAN DEMEN

MONTAL-MANTIL, KULA EDAN LANANG

ORA KUAT, KAYA DIJARAN DIGOYANG

 

REFF :

 

NING PRIBASANE, SEPAT RAWA DITALENAN

KELARA-LARA, DEMEN LANANG KETETERAN

 

APA BLI KRASA, KULA KANG DEMEN SAMPEAN

LAWAS JAMANE, KULA NANGGUNG RINDU KANGEN

KULA BERAT DEMENE, SAMPE KETELE-TELE

 

TULUNG KAKANG, POMA AJA NINGGALAKEN

SELAWASE KULA NING SAMPEAN DEMEN

MONTAL-MANTIL, KULA EDAN LANANG

ORA KUAT, KAYA DIJARAN DIGOYANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *