Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SEPASANG MANUK DARA

SEPASANG MANUK DARA

Ciptaan : Toto S

 

RASA SENENG SUN NYAWANG MANUK DARA SEPASANG

KATONE BEBAS PISAN ORA AKEH PIKIRAN

MANGAN DADAK LURUH TAPI ORA ILOK GADUH

 

IKU PERTANDANE WONG LORO SALING SETIA

WIS TENTU URIPE BAKAL NEMU BAHAGIA

 

KULA RASA KESIRIAN KEPENGEN DUE PASANGAN..

 

REFF//

LAMON KULA OLIH JODO

MANUK DARA KANGGO CONTO

RUMAH TANGGA SIJI SARATE

SALING NGAMPURA KESALAHANE

 

LANANGE DUGAL

WADONE KUDU NINGGAL

WADON NGUMBANGI

LANANGE AJA NGLADENI

 

ORA BAKAL NEMONI TUKAR

ASAL SABAR LAN TAWAKAL

 

PEDOMAN RUMAH TANGGA NASEHATE WONG TUA..

 

RASA SENENG SUN NYAWANG MANUK DARA SEPASANG

KATONE BEBAS PISAN ORA AKEH PIKIRAN

MANGAN DADAK LURUH TAPI ORA ILOK GADUH

 

IKU PERTANDANE WONG LORO SALING SETIA

WIS TENTU URIPE BAKAL NEMU BAHAGIA

 

KULA RASA KESIRIAN KEPENGEN DUE PASANGAN..

 

REFF//

LAMON KULA OLIH JODO

MANUK DARA KANGGO CONTO

RUMAH TANGGA SIJI SARATE

SALING NGAMPURA KESALAHANE

 

LANANGE DUGAL

WADONE KUDU NINGGAL

WADON NGUMBANGI

LANANGE AJA NGLADENI

 

ORA BAKAL NEMONI TUKAR

ASAL SABAR LAN TAWAKAL

 

PEDOMAN RUMAH TANGGA NASEHATE WONG TUA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *