Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SEPAH DIBUANG

SEPAH DIBUANG

Ciptaan : Trondol

 

SING ORA DI SANGKA SANGKA SING ORA DI DUGA

KIEN KAKANG TEGA GAWE LARA

APA SAMPEYAN WIS KLALEN

JANJINE SAMPEYAN BENGEN

JARENE NGAWIN MENGKO TAS PANEN

 

NYATANE SAMPEYAN DUSTA

JANJINE KIEN SULAYA

KIEN KAKANG TEGA BUANG KULA

 

REFF

 

 

YEN WERU AREP MENGKENEN

SING BENGEN KULA BLI PENGEN

GETUNE SETENGAH MATI

SAMPE KAPAN ORA LALI

 

WAKTU MANIS SUN DI SAYANG

KIEN SEPAH SUN DI BUANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *