Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SENGSARA BADAN

SENGSARA BADAN

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

TEK SAYANG TEK MANJA MANJA

PARIBASA KURANG SEPIRA

JALUK APA TEK TURUTI

PENGEN APA TEK SANGUPI

TAPI APA BALESANE

MUN KECEWA NING AHIRE

 

TEK SANGKA AREP SETIA

TAPI NYATANE GAWE LELARA

DUDU SING JARE BEJA

DEMENAN NYOLOK NING MATA

DUH LARA SAMPE NANGIS ORA KERASA

 

REFF//

LARA NING ATI REMUK NING DADA

KEKASIH HATI HIANAT CINTA

WERUH MENGKENEN EMONG DEMENAN

HASILE CUMA SENGSARA BADAN

 

PIAHAN BLI TEK TANGISI

KETEMU SUN TEK GETUNI

DUH LARA SAMPE KAPAN ORA LALI

 

TEK SANGKA AREP SETIA

TAPI NYATANE GAWE LELARA

DUDU SING JARE BEJA

DEMENAN NYOLOK NING MATA

DUH LARA SAMPE NANGIS ORA KERASA

 

REFF//

LARA NING ATI REMUK NING DADA

KEKASIH HATI HIANAT CINTA

WERUH MENGKENEN EMONG DEMENAN

HASILE CUMA SENGSARA BADAN

 

PIAHAN BLI TEK TANGISI

KETEMU SUN TEK GETUNI

DUH LARA SAMPE KAPAN ORA LALI

 

TEK SAYANG TEK MANJA MANJA

PARIBASA KURANG SEPIRA

JALUK APA TEK TURUTI

PENGEN APA TEK SANGUPI

TAPI APA BALESANE

MUN KECEWA NING AHIRE..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *