Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SEGA JAMBLANG

SEGA JAMBLANG

Ciptaan : Pepen Efendi

 

SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON

REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA

SAMBEL GORENG…. DENDENG ATI

TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI

 

BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG

WETENG KEMPONG PADA GULATI WONG DAGANG

SOPIR MOBIL,TUKANG BECA MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA

 

REFF//

SEGA JAMBLANG SEGA JAMBLANG

AKEH WONG PADA KELINGAN

GEDE CILIK TUA ENOM

LANANG WADON KEDANAN NING SEGA JAMBLANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *