Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SATENE BAE

SATENE BAE

Ciptaan : E. Thorikin

 

KAKANG KULA WIS NGERTI

BOKAT PENGEN NGRASANI

CUKUP SEPISAN BAE

LAMON PAN TUKU SATE

AJA DIGAWA WEDUSE..

 

KIEN KULA WIS PAHAM

KAKANG WIS ORA DOYAN

KAYA LIR IBARATE

MANGAN MUNG TAHU TEMPE

KAKANG WIS BOSEN MANGANI

 

REFF//

YEN KAKANG PENGEN NYOBA

PENGEN MANGAN NING JABA

LOS TAPI AJA KETERUSAN

 

MENDING SATENE BAE

AJA NGGAWA WEDUSE

REPOT NGURUS LAN NGEMPANANE

TAPI INGET KANG SEPISAN BAE

 

KIEN KULA WIS PAHAM

KAKANG WIS ORA DOYAN

KAYA LIR IBARATE

MANGAN MUNG TAHU TEMPE

KAKANG WIS BOSEN MANGANI

 

REFF//

YEN KAKANG PENGEN NYOBA

PENGEN MANGAN NING JABA

LOS TAPI AJA KETERUSAN

 

MENDING SATENE BAE

AJA NGGAWA WEDUSE

REPOT NGURUS LAN NGEMPANANE

TAPI INGET KANG SEPISAN BAE

 

KAKANG KULA WIS NGERTI

BOKAT PENGEN NGRASANI

CUKUP SEPISAN BAE

LAMON PAN TUKU SATE

AJA DIGAWA WEDUSE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *