Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SARUNG ILANG

SARUNG ILANG

Ciptaan : Iip Bakir

 

WIS LAWAS SKIEN KULA KELANGAN

MENDI BAE ANANE KASIH PUJAAN

PRIBASANE SARUNG ILANG

KARO KAKANG SING TEK SAYANG

PUCUK CINTA TINGGAL KENANGAN

 

SAMPE SEKIEN KULANE MASIH NGENTENI

NING SAMPEAN SINGDADI GANDULANE ATI

DIGAWA TURU ORALALI KULA PENGEN DADI SIJI

ANA NING ENDI KULA NGULATI..

 

REFF//

LAMUN SARUNG ILANG BISA TUKU MANING

YEN WONG LANANG ILANG LURUH GANTI MANING..2X

 

ADUH KEDER MILIE DURUNG ANA SING COCOK BAE

NAJAN AKEH WONG LANANG KULA WATIR GAMPANG ILANG..

 

SAMPE SEKIEN KULANE MASIH NGENTENI

NING SAMPEAN SINGDADI GANDULANE ATI

DIGAWA TURU ORALALI KULA PENGEN DADI SIJI

ANA NING ENDI KULA NGULATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *