Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SANDIWARA CINTA

SANDIWARA CINTA

Ciptaan : E. Thorikin

 

PERCUMA JANJI PERCUMA SUMPAH

NGOMONG CINTA BUKTINE LANGKA

 

KANG NGRAYU APA SUN ORA NRIMA

SEKIEN BUKTI SAMPEAN DUSTA

SING ANA SANDIWARA CINTA

 

REFF//

APA SIH ARTINE CINTA

YEN SAMPEAN ORA SETIA

 

MUNG MANIS CUMA NING LAMBE

ORA SAMPE LAHIR BATINE

KANG SAMPEAN LANGKA KASIH SAYANGE

 

KANG NGRAYU APA SUN ORA NRIMA

SEKIEN BUKTI SAMPEAN DUSTA

SING ANA SANDIWARA CINTA

 

REFF//

APA SIH ARTINE CINTA

YEN SAMPEAN ORA SETIA

 

MUNG MANIS CUMA NING LAMBE

ORA SAMPE LAHIR BATINE

KANG SAMPEAN LANGKA KASIH SAYANGE

 

PERCUMA JANJI PERCUMA SUMPAH

NGOMONG CINTA BUKTINE LANGKA

 

KANG NGRAYU APA SUN ORA NRIMA

SEKIEN BUKTI SAMPEAN DUSTA

SING ANA SANDIWARA CINTA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *