Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SABAR SEGALANE

SABAR SEGALANE

Ciptaan : H. Udin Zein

 

—  ELING ELING WONG SABAR SABAR SEGALANE

KALIGANE TINEMU DALANE

RASA PEGEL PANTES NUNGGUNE

BLI PERDULI SING PENTING KELAKONE

KELAKON DADI JODONE

 

++ PIRANG WULAN LAWASE PIRANG TAHUN JAMANE

RASA PEGEL SUN NGAREP NGAREPE

UJIAN SYUKUR ALHAMDULILLAH

KARO KANG MAHA SUCI MULIA

LAKSANA BARENG SEGENAH

 

REFF//

 

++ ORA GAMPANG YEN WONG KEPENGEN BUNGA NOK DIAN

—  KUDU GELEM NGLAKONI BARANG SING SUSAH

++ ORA GAMPANG YEN WONG KEPENGEN SENENG NOK DIAN

—  KUDU GELEM NGLAKONI LARA NING WETENG

 

-+  MUGA MUGA  SEWISE KITA BUNGAH

AJA PADA KITA SULAYA

-+ MUGA MUGA SEWISE RUMAH TANGGA

SEGALA SUKA DUKA BARENG BARENG

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *