Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

ROSSI

ROSSI

Ciptaan : Sadi M

 

OOOOO ROSI SAMPEYAN ANA NING ENDI

KULA PEGEL NGULATI SAMPE SETENGAH MATI

OOOOO ROSI APA WIS SAMPE HATI

NINGGALAKEN KULA KARI LUNGA ORA PERMISI

BAGEN SAMPEYAN LANGKA KULA TETEP SETIA

KULA ORA BAKAL SULAYA

OOO ROSI SAMPEYAN ANA NING ENDI

KULA PEGEL NGULATI SAMPE SETENGAH MATI

 

ADUHHH…….    RINDUUUUUU……  ADUHHH….. RINDUUUUU…..

 

REFF//

BAGEN KULA ANA SING GODA

TAPI KULA TETEP SETIA

BAGEN KULA AKEH SING NGRAYU

TAPI KULA ORA KELIRU

KULA NE MASIH SUKA KULANE MASIH TRESNA

KARO ROSI WONG SING TAK PUJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *