Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

PUTRI ONG TIEN NIO

PUTRI ONG TIEN NIO

Ciptaan : Mamae Titin

 

PUTRI ONG TIEN NIO SAKING NEGRI TAR TAR

KEPENGEN TEMON SUNAN GUNUNG JATI

DIPIMPIN DI NING PANGLIMA PERANG TAR TAR

PANJENENGANE KEPENGEN MUTIH

 

GAWANE PUTRI KERAMIK PURSELE

PIRING LAN GUCI BARANG RAJA BRANUN

MINANGKA BUKTI ORA BAKAL KELALEN

NING ANAK PUTU KANG MULASARAN

 

REFF//

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

GUNUNG AMPARAN GO PENGELING ELING

SEKABEH UMAT MUSLIMIN MUSLIMAH

KAWERUANIRA PUTRI RARA SUMANDI

GARWANE WALI KUTABIN JAMAN

 

REFF//

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

PUTRI ONG TIEN NIO SAKING NEGRI TAR TAR

KEPENGEN TEMON SUNAN GUNUNG JATI

DIPIMPIN DI NING PANGLIMA PERANG TAR TAR

PANJENENGANE KEPENGEN MUTIH..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *