Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

PREMAN INSYAF

PREMAN INSYAF

Ciptaan Pendi Gondrong

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING IRENG

LAMUN WIS MABOK ORA DELENG DELENG

PREMAN JALANAN MABOK MABOKAN NING PINGGIR DALAN..2X

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING ALAS

LAMUN WIS MABOK ORA DUE MELAS

 

PERDULI BATUR KARO SEDULUR KADANG KADANG IBUR..2X

 

REFF//

MANJING METU NING PENJARA

NGOMONGE UWIS BIASA

PREMAN KIEN WIS JERA

ALHAMDULILLAH..

 

PREMAN KIEN WIS INSAF

NGOMONGE AREPAN TOBAT

SUMPAE WANI KUALAT

LIMANG WAKTU MADEP KIBLAT

 

PEEEEEREMAN INSAF..2X

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING IRENG

LAMUN WIS MABOK ORA DELENG DELENG

PREMAN JALANAN MABOK MABOKAN NING PINGGIR DALAN..2X

 

KEMBALI KE REFF//

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *