Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

PENYANYI PUJAAN

PENYANYI PUJAAN

Ciptaan : Bobos

 

SABEN DINA ORA ENAK PERASAAN

ATI BIMBANG CUMA PENEGN KENALAN

KARO SALAH SAWIJINE PENYANYI PUJAAN

UGA SING GANTENG LAGI RUPAWAN

 

AKEH UWONG SING PADA KAEDANAN

NING LEWANE SING NARIK PERHATIAN

APA MANING YEN NEBANGE LAGU ENAKAN

ADUH KRUNGU SUARANE MERDU PISAN

 

REFF//

KEBAYANG KEBAYANG

SUARANE LAGI NGUMANDANG

BARI NGIRINGI SUARA GITAR LAN KENDANG

 

LANANG WADON PADA JOGET BERPASANGAN

NIKMATI SUARA PENYANYI PUJAAN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *