Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NYELANG SARUNG

NYELANG SARUNG

Ciptaan : Alim Suka Mulya

 

ANGIN KUMBANG GAWE KANGEN

NING SI KAKANG KULANE KELINGAN

DEMENE KARO SAMPEYAN

ATIS PISAN KULANE PENGEN KEMULAN

KAKANG NYELANG SARUNG

PENGGANTI CINTA SAMPEYAN

KAKANG NYELANG SARUNG

 

REFF

 

 

NING PIKIRAN PENGEN SLALU BARENGAN

PERASAAN BLENAKAN TURU DEWEKAN

KAKANG TEMEN KASEPE ORA KEJAGAN

SENENG PISAN SESARUNG LOROAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *