Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NOK DIAN

NOK DIAN

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

NOK DIAN SING PERCAYA

SUMPAE KAKANG AREP SETIA

MUN SIJI PUJAANE HATI

SETIA NOK DIAN SING TEK SAYANGI

 

KANG KAJI KULA WATIR BAE

JANJINE MUNG CUMA NING LAMBE

WATIRE SAMPEAN MBOHONGI

TIWAS PASRAH GAWE LARA NING ATI

 

REFF//

NOOOOK.. DIAN SAYANG

AJA RAGU AJA MELANG

NOOOOK.. DIAN SAYANG

KAKANG SAYANG NING NOK

WIS ORA KEPALANG

 

KAAANG.. KAJI SAYANG

KULA RAGU KULA MELANG

KAAANG.. KAJI SAYANG

WATIR MENGKO GAWE WEWIRANG

 

KULA WATIR BAE SULAYA JANJINE

 

AJA WATIR SAYANG SING PERCAYA BAE

 

KANG KAJI KULA WATIR BAE

JANJINE MUNG CUMA NING LAMBE

WATIRE SAMPEAN MBOHONGI

TIWAS PASRAH GAWE LARA NING ATI

 

KEMBALI KE REFF//

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *