Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NGIMPI NGOMPOL

NGIMPI NGOMPOL

Ciptaan : Wadi Oon

 

ESUK ESUK MAREKI KACA

GANTI KLAMBI SAMPE PING LIMA

ENTOK BORE  YA ENTOK MERAH

ANGGER BAE LANGKA SING SANJA..

 

JALAN JALAN NUMPAK PEDATI

TUKU JAMU NING PASAR PATROL

KAYA KENEN WONG PENGEN LAKI

ARI BENGI NGIMPINE NGOMPOL

 

REFF//

LAMUN ANA SING DOYAN

ORA NAMPIK NAMPIKAN

ORA LURUH SING GANTENG

ASAL AJA DEMENAN..

 

TUA AREPAN ENOM

PENDEK AREPAN DOGLONG

PADU KARO LANANG

PINTER LURUH PANGAN..

 

JALAN JALAN NUMPAK PEDATI

TUKU JAMU NING PASAR PATROL

KAYA KENEN WONG PENGEN LAKI

ARI BENGI NGIMPINE NGOMPOL

 

REFF//

LAMUN ANA SING DOYAN

ORA NAMPIK NAMPIKAN

ORA LURUH SING GANTENG

ASAL AJA DEMENAN..

 

TUA AREPAN ENOM

PENDEK AREPAN DOGLONG

PADU KARO LANANG

PINTER LURUH PANGAN..

 

ESUK ESUK MAREKI KACA

GANTI KLAMBI SAMPE PING LIMA

ENTOK BORE  YA ENTOK MERAH

ANGGER BAE LANGKA SING SANJA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *