Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NEMBE MAREKI

NEMBE MAREKI

Ciptaan : Zale RM

 

AJA NGAREP NGAREP AKEN

YEN KULA BAKALE DEMEN

SEBAB KULA DUE LAKI

BLI MUNGKIN BAKALE DEMEN

 

AJA NUNGGU NUNGGU WAKTU

SING BATESE ORA TENTU

NGUCAP TEK TUNGGU RANGDANE

AKEH WONG WADON SEJENE

 

REFF//

TEK AKUI BENGEN CINTA

BENGEN TRESNA NING SAMPEAN

NANGING SKIEN BEDA

KULA DUE KELUARGA

 

BONGGAN SAPA TEK ENTENI

TEK TONGGONI ORA TEKA

KULA WIS DUE LAKI

KAKANG NEMBE MAREKI

BENGEN OLI DEMENAN

KIEN CUKUP SEDULURAN

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *