Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NASIB RANGDA

NASIB RANGDA

Ciptaan : H. Udin Zein

 

PANCEN SUSAH DADI WONG RANGDA

NAJAN URIPE BEBAS MERDEKA

AKEH WONG SALAH SANGKA NAROH RASA CURIGA

APA MANING KATON SALAH BENER GAN ANGGER OMONG ORA ORA

 

PALING JENGKEL YEN JALAN JALAN

DILEDEKI AJA GUYONAN

NGANGGEPE WONG MURAHAN

KAREPE LUMAYANAN

NASIB WONG RERANGDAAN

DADI OMONGE WONG SEDALAN DALAN

 

REFF//

URIP KAYA NANGIS SEJERONE BATIN

LAWAS RERANGDAAN RASANE ISIN

MIKIR PENGEN GELIS GAGIAN KAWIN

NANGING  WATIR BOKAT KAYA SING DINGIN

MANA TAHAN LAWAS RANGDAAN SUWE SUWE DADI OMONGAN

MANA TAHAN LAWAS LENGOAN BIASA URIP BARENG LOROAN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *