Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NASIB BADAN

NASIB BADAN

Ciptaan : H. Udin Zein

 

DUH MENGKENEN RASANE

DADI WONG ORA DUE SENGSARA

SING LANGKA LIRENE

AREP KAPAN NUNGGU SENENGE AREP

TULUNG NING SAPA AREP SAMBAT NING

SAPA WONG TUA WIS LANGKA NING DUNYA

URIP KULA SABATANG KARA

 

REFF//

KABERAN NASIBE SI BADAN

NING DUNYA MUNG NYANDANG

CECOBA ORA DISANGKA LAN ORA

DINYANA BAKAL NEMU DUKA NESTAPA

BOKAT DINGIN PINASTI BOKAT ANYAR

PINANGGI DILALA KERSA ILLAHI

KANG ORA BISA DIPUNGKIRI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *