Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NAMBANG DAWA

NAMBANG DAWA

Ciptaan : H. Udin Zein

 

LARA NING ATI DITINGGAL LAKI

RASANE SEDIH TANPA PERMISI

DI URUS BELI DI PEGAT BELI

BATIN DISIKSA DIGAWE LARA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

YEN WIS ORA SUKA AJA DI LELARA

PRIWEN SIH KAREPE PRIWEN TANGGUNG JAWABE

 

APA ARTINE WONG RUMAH TANGGA

DI PEGAT ORA KETUNGGON ORA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

YEN WIS ORA SUKA AJA DI LELARA

PRIWEN SIH KAREPE PRIWEN TANGGUNG JAWABE

 

LARA NING ATI DITINGGAL LAKI

RASANE SEDIH TANPA PERMISI

DI URUS BELI DI PEGAT BELI

BATIN DISIKSA DIGAWE LARA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *