Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

NAGDU 3

NGADU TELU

Ciptaan : Almin Said

 

NAJAN NGEBAKTI ATI SERING NAFSU

SUN DUE LAKI DIWAYU TELU

NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA

RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

#

RUWEDE ALAS DURUNG SEPIRA

LUWIH RIWEDE PIKIRAN KULA

BLENAK TEMEN NGELAKONI WAYUAN

LANANG SIJI GANYANG-GANYANGAN

PENGENE WONG WADON LAKI AJA WAYUAN

SEBAB WONG WAYUAN GAMPANG TUKARAN

ANA PRIBASANE

MANUK PUYUH DIKANDANG

NAFSU WONG DIWAYU

REBUTAN LANANG

WADON TELU DIWAYU

KAPAN AREP NGANGGURE

BACK TO  #

NAJAN NGEBAKTI ATI SERING NAFSU

SUN DUE LAKI DIWAYU TELU

NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA

RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *