Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MIKIRI JANJI

MIKIRI JANJI

Ciptaan :Toto S

 

AJA LOK PIKIRAN

NING SOAL DEMENAN

MENDING HIBURAN

SENENG NING BADAN..

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

YEN WONG LANANG NGUPAI JANJI

AJA DIANGGEP IKU PASTI

SEBAB YEN LAGI DEMEN WONG SEJEN

KLALEN KARO DEMENAN BENGEN

 

AKEH SING PUTUS ASA GARA GARAE CINTA

JANJIE WONG LANANG SERING GAWE WIRANG

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

YEN WONG LANANG NGUPAI JANJI

AJA DIANGGEP IKU PASTI

SEBAB YEN LAGI DEMEN WONG SEJEN

KLALEN KARO DEMENAN BENGEN

 

AKEH SING PUTUS ASA GARA GARAE CINTA

JANJIE WONG LANANG SERING GAWE WIRANG

 

AJA LOK PIKIRAN

NING SOAL DEMENAN

MENDING HIBURAN

SENENG NING BADAN..

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *