Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MELU MELU APA

MELU MELU APA

Ciptaan : Hj. Dariah

 

WONG SENENG MASA SENGITA

WONG SENGIT MASA SENENGA

TERSERAH AREP PADA NUDUH APA

TEK TRIMA SI MANGSA WURUNGA

 

ENAK BLENAK KITA SING NYANGGA

WONG SEJEN MELU KERUGIAN APA

NGAKU BATUR SEDULUR YEN LAGI SUBUR

YEN WIS HANCUR DI TINGGAL KABUR

YEN WIS MLARAT DI TINGGAL MINGGAT

 

REFF…

CIRIE WONG SIRIK DENGKI

IRI DELENG BATUR SUGIH

DI PANCING LAN DI OMBANG AMBING

DI BOPONG YEN BUKTI SALAH DI BANTING

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *