Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MAS KULA MELU

MAS KULA MELU

Ciptaan : Iip Bakir

 

MAS MAS MAS KULA MELU

KULA MELU NUNUT NING SAMPEYAN

MAS MAS MAS MAS MAS KULA TRESNA

KULA TRESNA SETIA SAMPE MATI

URIP SUSAH LAN BUNGAH BAHAGIA WONG LOROAN

NAJAN NING GUBUG TUA ASAL URIP LOROAN

MAS MAS MAS KULA MELU

 

REFF//

SENAJAN SAMPEYAN LUNGA MENDI

TEKADE ATI AREPAN NIBURI

DUDU HARTA BENDA SING DI GOLETI

TAPI KASIH SAYANG CINTA KANG SUCI

SUN RELA DI GAWA LUNGA NING KOTA ATAU NING DESA

NAJAN NING GUBUG TUA SAL BAHAGIA

MAS MAS MAS KULA MELU NUNUT NING SAMPEYAN

MAS MAS MAS MAS MAS KULA TRESNA KULA TRESNA SETIA SAMPE MATI

NAJAN NING GUBUG TUA KULA TETEP NERIMA NAJAN URIP SENGSARA KULA TETEP NERIMA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *