Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MANUK KEPUDANG

MANUK KEPUDANG

Ciptaan :

 

MANUK KEPUDANG

WULUNE KUNING

SING TEK ADANG ADANG

ORA BISA JODOH MANING

 

KEBAYANG BAYANG

KEIMPI IMPI

TURU BLI BISA LALI

KELINGAN PUJAAN HATI

 

REFF//

GUBUG DUWUR

NING TENGAH TENGAH SAWAH

MENGKEKEN TEMEN WONG DEMEN ARANG KETUNGGON

RINDU RINDU

WONG SING TEK TUNGGU TUNGGU

PRIBASANE SEMINGGU RASANE KAYA SEWINDU

 

MANUK KEPUDANG

WULUNE KUNING

SING TEK ADANG ADANG

ORA BISA JODOH MANING

 

KEBAYANG BAYANG

KEIMPI IMPI

TURU BLI BISA LALI

KELINGAN PUJAAN HATI

 

REFF//

GUBUG DUWUR

NING TENGAH TENGAH SAWAH

MENGKEKEN TEMEN WONG DEMEN ARANG KETUNGGON

RINDU RINDU

WONG SING TEK TUNGGU TUNGGU

PRIBASANE SEMINGGU RASANE KAYA SEWINDU..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *