Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MAMPANG MUMPUNG

MAMPANG MUMPUNG

Ciptaan : Yoyo S

 

WONG AYU PIRA LAWASE

LANCANG TEMEN OMONGANE

AJA MALING MALINGANE TEMEN

ADIRAN AKEH SING DEMEN

RUMAH TANGGA NGGO DOLANAN

BLI MIKIRI MASA  DEPAN

LAMUN LAKINE SALAH SETITIK NGAJAK TUKAR TERUS PURIK.

 

REFF //

DUMEH AYU DUMEH LINCAH MAMPANG MUMPUNG

NGUMBAR NAPSU SIRA MENGKONE KEDUHUNG

LAKI ENOM PERCAYA KANG KAYA BOCAH

BARANG WIS TUA LURUH PANGAN KENGELAN

PRIHATIN SING AWIT ENOM AJA PENGEN DADI LAKON

RUMAH TANGGA NGGO SEPISAN BAE MENAWA SENENG AKHIRE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *