Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

MABOK MANCING

MABOK MANCING

Ciptaan : Akrom AJ

 

KEDER MIKIRI LAKI KULA

SABAN DINA BLI BETAH NING UMAH

MANGKAT ESUK SORE NEMBE TEKA

KELAMBI BELOK SEWAYA WAYA

 

MIKIRI LAKI KAYA WONG SINTING

AWAK KULA SAMPE DADI GERING

DUE LAKI ORA ELING ELING

HOBINE CUMA MABOK MANCING

 

REFF//

KULA WONG WADON NING UMAH MEKAYA

LURUH KANGGO JAJANE BOCAH

TULUNG KAKANG GAGEH SADARA

SING INGETA KARO KELUARGA

DUE LAKI SING ORA ELING ELING

YEN MILIH MANCING WIS AJA BALIK MANING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *