Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

LARA ATI

LARA ATI

Ciptaan :

 

 

LARA ATI SABAN DINA SABAN BENGI

MIKIRI PUJAAN KANG WIS NINGGAL KARI

NING PIKIRAN KAYA KUAT KAYA BELI

NING TEKADE KAYA KAYA BAGEN MATI

 

WAKTU KIEN SUN LAGI DI GAWE LARA

NING PUJAAN KANG BENGENE SETIA

SAIKI SUN LAGI RASA KELINGAN

JANJI BENGEN JARE EMONG PISAHAN

 

REFF//

DUH… KELINGAN PUJAAN

WIS LAWAS KULA PISAHAN

 

DUH… KELINGAN PUJAAN

WIS LAWAS KULA PISAHAN

 

YENN BENGI SUN RASA KEIMPI

YEN TURU KAYA ORA LALI

 

KAYA KENEN WONG LAGI NANDANG CECOBA

MUGA MUGA YA ALLAH KUAT AKEN IMAN

PRIBASANE DAMAR GEDE NING DUWURAN

KAYA KENEN WONG DEMEN RASA KENGELAN

 

REFF//

DUH… KELINGAN PUJAAN

WIS LAWAS KULA PISAHAN

 

DUH… KELINGAN PUJAAN

WIS LAWAS KULA PISAHAN

 

YENN BENGI SUN RASA KEIMPI

YEN TURU KAYA ORA LALI

 

LARA ATI SABAN DINA SABAN BENGI

MIKIRI PUJAAN KANG WIS NINGGAL KARI

NING PIKIRAN KAYA KUAT KAYA BELI

NING TEKADE KAYA KAYA BAGEN MATI

 

WAKTU KIEN SUN LAGI DI GAWE LARA

NING PUJAAN KANG BENGENE SETIA

SAIKI SUN LAGI RASA KELINGAN

JANJI BENGEN JARE EMONG PISAHAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *