Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

LANANG COBRA

LANANG COBRA

Ciptaan : Anggi R

 

KATON KALEM LAN PANTES

GAWE WONG WADON GEMES

PADAHAL WATEKE KERAS

PERSIS KOBRA SING BUAS

 

AWAS KABEH WASPADA

AJA SAMPE KEGODA

NING RAYUAN LANANG KOBRA

SEBAB BISA BAHAYA

 

AWAS SING ATI ATI

YEN KOBRA LAGI BERAKSI

HOBIE KOBRA NGOBERAL JANJI

SERINGE SELALU DIINGKARI

 

AWAS KUDU WASPADA

NING RAYU LANANG KOBERA

AKEH WADON SING DADI MANGSA

YEN WIS MATUK DITINGGAL LUNGA

 

AWAS… LANANG KOBRA..

AWAS… LANANG KOBRA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *