Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

LAMUNAN

LAMUNAN

Ciptaan : Hj. Dariah

 

LAMUNAN NING TENGAE WENGI

GERIMIS SING ORA MARI MARI

SINAR WULAN KETUTUP NING MENDUNG

KELINGAN ATI DADI BINGUNG

 

LAP KELINGAN NING JAMAN SING WIS KELAKON

SELAWASE URIP MUNG NYANGGA KETUWON

BLENAK MANGAN YEN TURU BLI BISA LALI

KELINGAN URIP IKI BAKAL MATI

 

REFF…

BLI MIKIRI NING HARTA BENDA

SUNG NGERASA URIP SUGIH DOSA

DUNYA BLI DI GAWA MATI

CUMA AMAL PERBUATAN SIJI

 

AREP INSAF AJA SAMPE TERLAMBAT

NING AKHERAT LANGKA GENAE SESAMBAT

YA TUHAN MUGA DI AMPURA DOSA

NING GUSTI KULAN NYUEUN LAN DEDONGA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *