Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KUNTI

KUNTI

Ciptaan : Agus Manthep

 

AWAS ANA NEMENI KUNTI

GENTAYANGAN NING TENGAH WENGI

ATI ATI NEMENI KUNTI

YEN KESAMBET SAWANE BLI MARI MARI

 

AWAS ANA NEMENI KUNTI

DANGDAN MENOR SIAP BERAKSI

SASARANE WONG LANANG SUGIH

BLI PERDULI SENAJAN WIS DUE RABI

 

REFF//

KAYA KENE WONG KESAMBET KUNTI

JALUKANE APA BAE DITURUTI

 

KAYA KENEN WONG KEDANAN KUNTI

ENTOK MANGAP PASTI DITINGGAL KARI

MUNG KETURUTI NEMUNG BURI..

 

AWAS ANA NEMENI KUNTI

DANGDAN MENOR SIAP BERAKSI

SASARANE WONG LANANG SUGIH

BLI PERDULI SENAJAN WIS DUE RABI

 

REFF//

KAYA KENE WONG KESAMBET KUNTI

JALUKANE APA BAE DITURUTI

 

KAYA KENEN WONG KEDANAN KUNTI

ENTOK MANGAP PASTI DITINGGAL KARI

MUNG KETURUTI NEMUNG BURI..

 

AWAS ANA NEMENI KUNTI

GENTAYANGAN NING TENGAH WENGI

ATI ATI NEMENI KUNTI

YEN KESAMBET SAWANE BLI MARI MARI

 

AWAS ANA NEMENI KUNTI

DANGDAN MENOR SIAP BERAKSI

SASARANE WONG LANANG SUGIH

BLI PERDULI SENAJAN WIS DUE RABI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *