Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KUMPUL KEBO

KUMPUL KEBO

Ciptaan : Hj. Dariah

 

BENGEN SI MEMANG PERCAYA

KAWINAN JAMAN SEMANA

SYARATE NURUT WONG TUA

NUNGGU 40 DINA

 

TAPI YEN BOCAH SAIKI

AKEH KANG ORA PERDULI

PANTANGAN ORA BERARTI

DURUNG KAWIN WIS NGICIPI

 

REFF…

MENDING YEN DADI JODONE

PRIBEN YEN SAMPE GAGALE

SEPIRA ISUN WIRANGE

LAMUN WIS GEDE WETENGE

 

WONG TUA WIS MASA BODO

NASEHAT ORA DIENGGO

AKHIRE MUNG KANGGO CONTOH

DURUNG KAWIN KUMPUL KEBO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *