Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KOTA CIREBON

KOTA CIREBON

Ciptaan : Mama Titin

 

KOTA CERBON, KOTA KANG NING PINGGIR LAUT

TAPEL WATES JAWA TENGAH JAWA BARAT

MUMPUNG URIP SEDURUNGE TEKA MAUT

SING AKE PUJI SYUKUR GO AKHERAT

 

KOTA CERBON KUMPULANE PARA WALI

KANG WIS PADA SEMERE NING GUNUNG JATI

MUNMPUNG ENOM, PADA NGULATI PANGANTI

AGAMA ISLAM WAJIB DEN ANUTI

 

KENTRONG-KENTRONG SUARANE WIS MUMANDANG

SRENGENGENE WIS MURUB WAYAE SORE

 

KOTA CERBON KESEBUTE KOTA UDANG

KESENIAN GITAR SULING GAMELANE

 

KOTA CERBON ASALE SING CAI REBON

PABRIK GRAGE BAKAR PETIS GOPETUGON

PETIS MANIS BELENDRANG BANYUNE KACANG

PEMBANGUNAN KOTA CIREBON KANG BERINTAN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *