Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KLAMBI ABANG

KLAMBI ABANG

Ciptaan : H. Sunario , MA

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

REFF//

KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE

ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

REFF //

 

KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE

ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *