Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KIRIM DO’A

KIRIM DO’A

Ciptaan : Yoyo S

 

JAM 12 KIRIM DO’A NING WONG TUA

SEPI UWONG AREP BACA KITAB SUCI

WIS LAWAS KULA DUE RASA CINTA

AREP NGOMONG ISIN KULA BELI WANI

 

NING PESANTREN TEMPATE WONG LURUH ILMU

LANANG WADON NURUT PRINTAE KIYAI

SING BENGEN KAKANG TEK TUNGGU TUNGGU

NAJAN KETUNGGON AREP NGOMONG ORA WANI

 

SEKIEN UWIS TERANG

KULA DEMEN KAKANG KULA SAYANG

LAHIR BATIN KULA TERIMA

ORA ISIN KAKANG KULANE CINTA

 

KOTA MEKAH TEMPATE WONG JEMA’AH HAJI

NING ARAFAH TEMPATE SEMBAHYANG LOHOR

HARTA BENDA KULA ORA TEK FIKIRI

RUMAH TANGGA BAHAGIA KITA WONG LORO..

 

*KEMBALI KEATAS..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *